Помічниця телеканалу "Рада" заявила, що думає про українську мову та прапор, після чого була звільнена з роботи

Працівниця парламентського телеканалу "Рада" Поліна Шишкіна заявила, що ненавидить українську мову, а державний прапор назвала "таким собі". Про це вона заявила для активіста. Відео розповсюдили декілька Telegram-каналів та інших соцмережах.

Раніше дівчина працювала на телеканалі Live, Медведчука. Також вона висловила оцінку українському прапору, заявивши, що дизайн їй не до вподоби.

"Могли б дизайн інший зробити", – каже дівчина на відео.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами активістів, на сторінці у Facebook вказано, що дівчина працює асистентом головного редактора телеканалу Рада.

Наразі сторінка дівчини заблокована. Проте українці жорстко відреагували на слова дівчини, та звернулися до державного телеканалу за поясненнями. Дівчину звільнили попри те, що вона записала фото з вибаченням за свої слова.

Колишня співробітниця каналу Рада Поліна Шишкіна. Фото: Telegram
Колишня співробітниця каналу Рада Поліна Шишкіна. Фото: Telegram

Дівчина записала відео українською і заявила, що, не мала права на такі слова про мову і прапор, тим паче, що її батько учасник АТО.

Кар'єра Поліни почалася з телеканалу "1+1" у 2020 році. Після чого вона працювала на телеканалі "Live" і лише з 13 січня 2022 року стала працювати на "Раді".

Як зазначають у "Невідомому патріоті", "Поліна Шишкіна не має вищої освіти, принаймні цього не зазначено у неї в соцмережах. Усе її навчання — це школа та коледж легкої промисловості у Києві".

Скрін Fb-сторінки Шишкіної. Фото: Telegram
Скрін Fb-сторінки Шишкіної. Фото: Telegram

На вибачальному відео дівчина закликала не повторювати інших її помилку.

Нагадаємо, раніше актора "Квартал 95" Олександра Пікалова оригінально привітали з 46-річчям

Як повідомляв портал "Знай.ua", американець українського походження Олесь і його дівчина-американка послухали українську музику, мова залишилася "в крові".

Також "Знай.ua" писав, що ООН прогнозує масове скорочення населення України, не хочуть народжувати.