Національний банк України опублікував курс валют на понеділок, 31 січня.

Січень максимально наблизився до свого закінчення - далі невідомість, нові цифри і значення світових валют перед українською гривнею. Сюрпризи не залишилися позаду - зараз ми розберемо ситуацію з американським доларом, Євро, польським злотим і російським рублем - як вони змінилися з неділі на понеділок. І якщо забігати наперед - зміни прекрасні.

"Думаю, в цьому році ринки буде базікати не по-дитячому... $/₴ теж може політати", - заявляє один з експертів, пов'язаних зі світовими валютами.

Американський долар знайшов можливість, щоб зруйнувати фіксоване зростання за мить. У неділю його ціна становила - 28,9879, а в понеділок, 31 січня, валюта подешевшала на колосальних 20 копійок - 28,7839. Головна європейська валюта вирішила йти тим же шляхом, з такими ж різкими змінами. Тому можна побачити, що валюта знизилася на 32 копійки. В понеділок - 32,0293. Польський злотий i російський рубль 31 січня йдуть - 6,9952 грн і 3,7128 грн, відповідно.

Офіційні курси валют Нацбанку на 31 січня встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на неділю):

100 доларів США - 2878,39 гривень (-20,4 грн).

100 євро - 3202,93 гривень (-31,39 грн).

Курс валют на 31 січня, скріншот: НБУ
Курс валют на 31 січня, скріншот: НБУ

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, поліція затримала харків'янина, який обманював чоловіків на сайтах знайомств: мімікрував під дівчат і виманював гроші

Як повідомляв "Знай.ua", три пенсії та місцевий бюджет: як українцям отримати допомогу на похорон

Знай.ua писав, не переплачуйте даремно: як перевірити справжність "еко" продуктів в магазині, рада експерта