Залишився всього один день - понеділок, 31 січня 2022 року - далі тільки лютий, фінальний зимовий місяць і надія на те, що поступово ставатиме тепліше, сонячніше і без будь-яких опадів.

У неділю атмосферний фронт, північно-західного циклону подарував багатьом регіонам купу снігу і заметіль. Ситуація змінюється кожні 3-4 дні, але є синоптики, які завжди готові розповісти, що і коли зміниться. Ми поділимося прогнозом, який вже був виставлений Укргідрометцентром на понеділок, 31 січня.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Відомий синоптик Наталка Діденко теж трохи висловилася про те, яким буде понеділок.

"Уважно! Буде сильний штормовий вітер! Його пориви сягатимуть 15-22 метрів на секунду, десь орієнтовно 54-80 кілометрів на годину. Це - багато. Заберіть з відкритих балконів все, що може зірватися або захоче літати. Якщо ви зібралися цілий день валятися на улюбленому диванчику і нікуди не виїжджати, краще все ж зараз вийдіть на вулицю і переставте автомобіль в безпечне місце-раптом він стоїть під великим або старим деревом, або під рекламним щитом тощо", - пише вона.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У понеділок, 31 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -2℃ ...+ 6℃ вдень і -2℃ ...+ 2℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (західного, південно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -1℃ ...+1℃ вдень, вночі -1℃ ...+1℃.

Погода в Україні на 31 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 31 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, різке падіння температури змушує ігуан падати з неба на очах у місцевих жителів: ось це вже не смішно

Як повідомляв "Знай.ua", максимум на 1-3 доби: синоптик Наталка Діденко розповіла, яким прогнозам не можна довіряти

Знай.ua писав, дистанціонка з'явилася задовго до пандемії? Як дітей вчили по радіо через спалах поліомієліту