Другий зимовий місяць - січень - практично підійшов до кінця і залишив за собою достатню кількість снігу, холодів, сонця, вітрів і сльоти.

Ситуація з погодними умовами змінювалася практично кожні 3-4 дні. Однак благо є синоптики, які завжди готові ознайомити нас з тим, що очікує в той чи інший день, або навіть протягом певного проміжку часу. Ми поділимося прогнозом, який вже був виставлений синоптиками на неділю, 30 січня.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Відомий синоптик Наталка Діденко теж трохи висловилася про те, якою буде ця неділя.

"Фронти північно-західного циклону будуть переміщатися по Україні, тягнучи за собою всіх родичів - сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь і сильний вітер західних напрямків - Атлантика нам явно засимпатизировала. Сухі паузи, тобто, без істотних опадів: вдень! Могутніше опади очікуються 30-го січня", - пише вона.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У неділю, 30 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -2℃ ...+5℃ вдень і -7℃ ...-1℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (західного, південно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько 0℃ ...+2℃ вдень, вночі 0℃ ...+2℃.

Погода в Україні на 30 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 30 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, максимум на 1-3 доби: синоптик Наталка Діденко розповіла, яким прогнозам не можна довіряти

Як повідомляв "Знай.ua", дистанціонка з'явилася задовго до пандемії? Як дітей вчили по радіо через спалах поліомієліту

Знай.ua писав, "тріскучий" рекордсмен: лютий мороз -32 зафіксували у гірському селі на Буковині - вперше за цю зиму