Канал про тварин і заборона на отруту: українці вирішили рішуче захистити кішечок від сусідських жорстоких рук


Українці вимагають заборонити продаж і використання отрути, яка тягне за собою загибель кішок при поїданні отруєних гризунів, інсектицидів, небезпечних для бджіл.

Кішечка, скріншот: YouTube
Кішечка, скріншот: YouTube

"Труїти кішок не можна, а труїти кішок травленими мишами можна. Зброя вільно не продається, тому різноманітна отрута продається на кожному розі і в Інтернеті, а також і заборонена? І коштує копійки!", - зазначили українці.

Концерт для Олександра Еллерта? "Холостячка" Ксенія Мішина захникала на камеру: "Відганяв мене, як муху"

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скрін, Instagram Мішина
Скрін, Instagram Мішина

Ксенія Мішина поділилася кумедним відеороликом зі студії звукозапису, де вона майстерно і досить професійно озвучує головну героїню турецького серіалу "Донька посла" на ім'я Наре. У кадрі акторка сидить з великими навушниками на голові, без макіяжу, така затишна і природна, і дуже емоційно вимовляє промову.

Переможець "Голос країни" Роман Сасанчин показав потаємні моменти хрещення маленької доньки: від кадрів завмирає серце

У свої 19 років, крім великої популярності і впізнаваності завдяки українським талант-шоу, Роман вже має свою сім'ю. Дівчина Іванна, яка старша за нього на 4 роки, прямо перед Новим роком, 30 грудня народила йому прекрасну доньку, яку вони назвали цікавим ім'ям - Елізабет.

Скріншот з Instagram, дружина Романа Сасанчина
Скріншот з Instagram, дружина Романа Сасанчина

Його дружина Іванна на своїй сторінці в соцмережі Instagram показала зворушливі знімки з важливого дня їх сім'ї - хрещення місячної доньки.

Мінус 30 тисяч гривень і жодних шаф: українців обчищають "меблеві" шахраї, годуючи обіцянками довгі місяці

Харківський "меблевий" шахрай, фото: Telegram
Харківський "меблевий" шахрай, фото: Telegram

З першої столиці України прийшли новини, які говорять про те, що так зване "меблеве шахрайство" на сьогоднішній день набирає популярність серед тих, хто хоче швидко збагатитися нечесним способом. Так, у Харкові покупці втратили 30 тисяч гривень, не отримавши ані товару, ані навіть пояснень.

Аліна Паш вилетить з Нацвідбору на Євробачення за поїздки в Крим і розмови з Осадчою? Долю співачки остаточно вирішили

Вже скоро пройде фінал національного відбору на Євробачення, де буде визначено представника країни на міжнародній арені. У понеділок, 24 січня були представлені 8 фіналістів національного відбору, серед яких є і Аліна Паш. Саме з нею пов'язаний один з останніх скандалів.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram


Справа в тому, що в 2015 році дівчина відвідувала Російську Федерацію, а також через Москву літала на Кримський півострів, що заборонено робити.