Зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко розповів про біду, яка трапилася з його дівчиною і дочкою

Зірковий блогер і психолог, а також зірка проекту "Холостячка" Роман Свечкоренко поділився новим відео, на якому лежав біля коханої. Він повідомив шанувальникам, що їхні справи зараз не дуже, оскільки Лера і його дочка Мія захворіла.

Роман Свечкоренко. Фото: скріншот, youtube
Роман Свечкоренко. Фото: скріншот, youtube

Навіщо 20-річний Артемій Рябчук застрелив 5 осіб - названа можлива причина: у рідному селі пам'ятають, як хорошого хлопчика

Вранці четвер, 27 січня 2022 року, з Дніпра прийшли трагічні новини - молодий хлопець розстріляв кількох товаришів по службі і втік, хоча незабаром був спійманий. 20-річний Артемій Рябчук, солдат-строковик, розстріляв караул військовослужбовців НГУ. Народний депутат Юлія Яцик розповіла про те, що Рябчук десь два місяць тому розняв двох товаришів по службі, які влізли в бійку. Про це він розповів своєму керівнику. Ніякої реакції не послідувало, але товариші по службі прозвали його стукачем і зацькували.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Артемій Рябчук, скріншот: Telegram
Артемій Рябчук, скріншот: Telegram

Вєрка Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера": у "мами" Данилка аж щелепа відвисла

Український шоумен і співак Андрій Данилко виступив на сцені гумористичного "Дизель Шоу", в ході якого шокував глядачів у студії і тих, хто сидить за телевізорами. Він знову вийшов в образі Вєрки Сердючки і заспівав популярну пісню "Батько наш Бандера", яка стала знаменитою за допомогою TikTok-флешмобу.

Вєрка Сердючка і Настя Каменських, фото: Instagram
Вєрка Сердючка і Настя Каменських, фото: Instagram

Шлюб в 17 років і спроба самогубства через Міли Куніс: історія романів зірки "Один вдома" Маколея Калкіна

Всесвітньо відомий актор, герой фільму "Один вдома" Маколей Калкін не так давно зробив пропозицію матері своєї дитини. Перший раз він вирішив укласти шлюб ще до свого вісімнадцятирічна, і його обраницею стала Рейчел Майнер, якій також було 17 років. Закінчився він у 2000 році.

Маколей Калкін, фото: Instagram
Маколей Калкін, фото: Instagram

День "глюків" у Верховній Раді - система голосування двічі дала збій: "Зависла"

Пожежа, що сталася в залі парламенту в листопаді, і досі пам'ятають тисячі українців. Тоді в ході позачергового засідання в одній з лав задимилася система для голосування. Сьогодні збій гучно презентованої в березні 2021 року сенсорної системи "Рада" повторився - причому, двічі за день.

Пожежа у ВРУ (листопад) - скріншот
Пожежа у ВРУ (листопад) - скріншот