Подружня пара з України відмовилася від топ-посад в офісі і перебралася в глибинку, де освоїла нове хобі, яке переросло в прибуткову справу. Вони реставрують старі будинки і отримують не тільки гроші, але і велике задоволення. Про це пише thevillageua в instagram.

Подружжя Тетяна і Костянтин працювали багато рік в офісі і займали непогані посади, проте їм захотілося змінити обстановку і пожити в селі. Пара знайшла звичайний будинок в Черкаській області і кардинально переробили його. По комфорту сільський будиночок не поступався хорошій квартирі.

Будинок в селі. Фото: скріншот youtube
Будинок в селі. Фото: скріншот youtube

Незабаром їх відвідали друзі, які прийшли в захват від їх роботи і надихнули спробувати ще. Подружжя спробувало зробити ще один будинок, але ближче до столиці. Так все закрутилося і захоплення переросло в щось більше, приносячи їм не тільки радість, але і непоганий дохід.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

За словами Тетяни і Костянтина їх роботи за 7 років коштували від 15 до 70 тисяч доларів. Вартість залежить від первинної ціни об'єкта, а також вартість матеріалів. На один будинок йде рік, проте пара не працює взимку, оскільки вважає за краще проводити цей період у відпустці, ближче до моря.

Нагадаємо, раніше підліток звів рахунки з життям після невдалого возз'єднання з батьками, які його продали.

Також Знай писав, що українцям показали життя в окупованому Донецьку - кадри страхітливі.

Нагадаємо, що боса італійської мафії, 20 років переховувався від закону, поліція знайшла за допомогою Google-карт.