Чоловік прийшов в жах, дізнавшись, що новий акумулятор на його екологічному Mercedes буде коштувати 15 000 фунтів стерлінгів - більше, ніж коштує автомобіль. Ранджіт Сінгх був шокований, дізнавшись вартість запасної частини.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Водій був "в жаху", виявивши, що вартість заміни його екологічного "Мерседеса" обійдеться йому в 15 000 фунтів стерлінгів — більше, ніж поточна вартість автомобіля.

Ранджіт Сінгх зазнав неприємного шоку, коли нещодавно вийшов з ладу акумулятор на восьмирічній машині, і йому запропонували величезну суму грошей за заміну.

63-річний Ранджіт, який проживає в районі Найтон в Лестері, купив автомобіль в дилерському центрі Mercedes Benz за 27 000 фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Mersedes
Mersedes

Великий шанувальник Mercedes був переконаний, що робить правильно, вибираючи більш екологічний автомобіль.

На момент покупки машина проїхала 49 000 миль і відмінно працювала до цього року, сказав він.

Він каже, що перевірив машину в Mercedes Benz, і йому сказали, що термін служби батареї підійшов до кінця всього після восьми років водіння.

Власник автомобіля стверджує, що йому запропонували 15 000 фунтів стерлінгів за заміну акумулятора - без урахування витрат на робочу силу, які, як дізнався Ранджіт, становитимуть близько 200 фунтів стерлінгів на годину.

Mersedes
Mersedes

Він пояснив: "Я завжди був клієнтом Mercedes, мені подобалися автомобілі, які вони виробляють, і ми купили машину через її надійність. Я в жаху від того, що сталося. Я відчуваю, що тепер у мене є тільки два варіанти-викинути восьмирічну машину або витратити більше, ніж вона того варта. Ми перевірили Auto Trader, і там говориться, що вартість автомобіля зараз становить всього 12 850 фунтів стерлінгів".

Ранджіт стверджував, що він пішов до фахівця з гібридів, який сказав йому, що він більше нічого не може зробити і що дешевшого ремонту немає.

Нагадаємо, що українських водіїв попередили про нових патрульних.