В Одеській області чоловік накинувся на черницю і розбив на її голові пляшку пива. Про це розповіли в Татарбунарському районному суді.

Як повідомляється, черниці і землевласник в селі Глибоке ворогують вже два десятки років через ділянку, на якій пасуться монастирські корови.

Колись чоловік придбав пасовище, щоб виганяти туди свою власну худобу, але ділянка знаходиться поруч з Спасо-Преображенським жіночим монастирем, і настоятелька не бачить нічого поганого в тому, щоб і монастирські корови паслися там же.

Скрін, відео YouTube корова
Скрін, відео YouTube корова

Власник ділянки спробував в черговий раз довести свої права і приїхав сваритися з настоятелькою. Цього разу тільки словесними перебранками не обійшлося-терпець чоловіка урвався, він штовхнув черницю в спину, вдарив і завдав ще одного удару по голові пляшкою пива.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Суд. Фото: Українська правда
Суд. Фото: Українська правда
Суд. Фото: Українська правда

Правоохоронцям нападник повідомив, що жінка сама звалилася в яр.

Настоятелька після отриманих травм потрапила до лікарні, а чоловікові присудили виплатити їй 25 тисяч гривень моральної компенсації та ще дві тисячі – матеріальної шкоди. Крім того, він отримав півтора роки в'язниці умовно.

Раніше повідомляли, глава УГКЦ Блаженніший Святослав попросив українців долучитися до Всесвітньої молитви за мир: "де б ви не були".

Як повідомляв Знай.uа, митрополит Епіфаній поділився чарівною молитвою для захисту України у важкі часи: "ми не одні-з нами Бог".

Знай.uа писав, молитва-оберіг "сім хрестів": як просити у Всевишнього захисту від хвороб і ворогів.