У соціальній мережі оприлюднили нові і свіжі знімки з нового показу мод «Schiaparelli». Варто відзначити, що він виявився досить незвичайним, що наштовхнуло людей на особливі враження.

Відповідну публікую розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Просто неймовірний показ Schiaparelli Божественно красиво", - підписані фотографії в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка звернула увагу на дану публікацію, не приховала свого подиву. Люди не стали мовчати і вирішили поділиться своїми думками в коментарях під знімками.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Красиво? Божественно? Я б образилася на місці богів", "Люди читати розучилися або, може, спочатку не розуміють, що костюми з показів Тижня високої моди, як ця, створюються не для того, щоб за ними потім шикувалися в чергу натовпу народу. Так, вони непрактичні. Так, вони недоступні. Так, ніхто потім не ходить в них наліво і направо, але ними поповнюють експозиції модних музеїв або приватних колекцій. Мода - це мистецтво і не завжди повинна мати щось спільне з массмаркетом, запам'ятайте це раз і назавжди. А ось колекція приголомшлива, справжнє сонячне сходження", "а є щось з того, що можна надіти і в люди вийти", "це красиво!? Що тоді для них негарно", "вночі зустрінеш, дуба даси", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Каньє Вест і Джулія Фокс показали себе на показі мод в Парижі.