У місті Лесосибирске в Красноярському краї жінка поселила в своїй квартирі цілий курник. Відео з приміщення, де живе пенсіонерка та її пернаті «квартиранти», виклали в соцмережі.

Як повідомляється, сусіди любительки сільського господарства щодня страждали від двох речей: неприємного запаху і постійного кудкудакання.

У приміщенні, як можна побачити за опублікованими кадрами, дуже брудно і панує повна антисанітарія. Кури загадили всі підлоги, в коридорі стоять мішки з сіном і кормом для «улюбленців».

В якості бонусу в квартирі бабусі завелися таргани і миші, які поширилися по всьому під'їзду.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, з'ясувалося, що власниця курника не проти покурити прямо серед сіна, яке розкидане по всій житлоплощі.

"Вона нам село вирішила влаштувати. Ми почали з сусідкою з сьомої квартири воювати з нею, щоб вона курей прибрала, тому що неможливо. Ці миші, ці таргани, взагалі жах, і сморід цей на весь будинок", - поскаржилася сусідка.

Тут вже її сусіди занепокоїлися про власну безпеку. Як виявилося, в 2018 році квартира старенької вже горіла, але тоді загоряння вчасно встигли загасити.

Нагадаємо, пес Дарт 5 днів охороняв труп господаря, поки йому не ввели заспокійливе: відмовлявся покинути рідну людину. Дарт випробував сильний стрес, охороняючи труп господаря-тепер він шукає новий будинок.

Як повідомляв " Знай.ua", намагалися приховати загибель тварини? У притулку "поселили" іграшкового ведмедя, але уважні волонтери вирахували злочин

Знай.ua писав, непосидючий песик витріпав всі нерви господині, але став улюбленцем в TikTok: їсть, як здоровий чоловік, а сам-менше рукавички