У мережі розповіли історію жінки, яка сама виховує дитину, а також є військовослужбовцем. Їй стало цікаво, чи зможе вона звернутися за аліментами до батька дитини, і не чекати при цьому півроку.

Новий пост був опублікований Ганною Свидрицькою на сторінці безкоштовної юридичної допомоги в соціальній мережі Facebook, де кожен може задати питання, яких їх цікавить.

На даний момент Анна проходить службу в місті Київ, і проживає не одна, а з неповнолітньою дочкою.

Юридична допомога, фото: скріншот
Юридична допомога, фото: скріншот

Починаючи з 2020 року батько дитини живе в місті Донець, і не бере абсолютно ніякої участі у вихованні дитини. Аліменти він теж не виплачує, а до суду з цього питання вона не зверталася.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Питання в тому, що я не можу вивезти дитину на відпочинок за кордон і прописати до себе без його дозволу, який він відмовляється надавати. В даний час дитині 9 років. Чи Могли вирішити це питання не зверненням до суду з питанням виплати аліментів і чекати поки не пройде півроку, за які Батько не виплатить гроші, а іншим способом? Спасибі!"- йдеться в повідомленні під постом.

Юридична допомога, фото: скріншот
Юридична допомога, фото: скріншот

У коментарях користувачі порадили звернутися в службу у справах дітей за місцем проживання. Комісія може дати дозвіл на виїзд дитини в іншу країну, а також розгляне питання про зміну місця реєстрації проживання дитини.

Нагадаємо, що Рада збільшила розмір аліментів: платитимуть бабусі, брати і вітчими-деталі нового Закону

Раніше повідомлялося, що в Мінсоцполітики розповіли, хто не отримає субсидії в 2022 році, повний список

Також, після нічної поїздки матері двох дітей почав надзвонювати невідомий таксист.