З сусідньої Російської Федерації прийшли доволі тривожні новини, які навіть і не мають відношення до політичних питань. Цього разу з'явилася історія про те, як на робочому місці співробітник може отримати психологічну травму і відчути на собі "моральну шкоду". Справа в тому, що невідомий чоловік у рясі вирішив зірватися на співробітниці служби доставки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з Telegram-каналів, де також опублікували відео з інцидентом.

"Та пішла ти, що кажеш-то, тварюка?! Поверніть мені товар!", - ось це тільки частина істеричних виразів, які використовував агресивний клієнт. Повністю обурення можна почути у відео з камери відеоспостереження. Обережно, нецензурна лексика!

Агресивний "священик", скріншот: YouTube
Агресивний "священик", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Так, в Московській області, в місті Сергієв Посад схожий на священика чоловік влаштував неправославно-матірну істерику в "СДЭК" (місцева служба доставки цінних паперів і посилок) через якісь ліки. Йому сказали, що воно пішло на повернення, і тут почалося.

Агресивний "священик", скріншот: YouTube
Агресивний "священик", скріншот: YouTube

До слова, посилку вилаяна співробітниця все ж знайшла. Через кілька днів "священик" повернувся, щоб запитати, чи буде вона писати на нього заяву. Дівчина відповіла, що так, але потім передумала: не хоче більше зв'язуватися.

Раніше повідомляли, у Чернівцях п'яні "послушники" монастиря з пензликом і Біблією клянчили гроші у перехожих: "На храм...".

Як повідомляв Знай.uа, митрополит Онуфрій пояснив, чому чаклунство великий гріх.

Знай.uа писав, священик-рецидивіст приторговував зброєю поштою - "Арсенал у церкві".