У Дніпрі, 27 січня солдат строкової служби 20-річний Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів по службі з автомата АК. В результаті події п'ятеро людей загинуло, ще п'ятеро отримали поранення. Серед загиблих 4 чоловіки та одна жінка.

Як повідомляє Телеграм-канал "Всевидюче око" стрілець з Дніпра затриманий поліцією в місті Підгороднє. Хлопця затримали без застосування зброї.

Затримання, скріншот
Затримання, скріншот

Варто нагадати, що солдат Національної гвардії зайшов в збройову кімнату, де забрав автомат АК-74 і патрони. Після цього він почав стріляти в своїх товаришів по службі в вартовому приміщенні, де знаходилося близько 22 солдат.

У місті була введена поліцейська операція "Сирена", Артем Рябчук був одягнений у камуфляжну форму. Пізніше в мережі з'явилося відео, як він намагався втекти з місця злочину на попутці. На записі відеореєстратора видно, як хлопець намагається зупинити машину і навіть вибігає до неї на проїжджу частину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Намагався втекти на попутці, фото ТК "PavlovskyNEWS"
Намагався втекти на попутці, фото ТК "PavlovskyNEWS"

Зазначимо, що спікер Національної гвардії Руслан Музичук заявив, що стрілець раніше характеризувався позитивно і проходив бесіди з психологом.

Нагадаємо, у Дніпрі 21-річний військовий розстріляв 5 осіб з автомата, оголошено план перехоплення і розшук: що відомо про солдата. Автоматника ще не знайшли. Зараз вся територія оточена і патрулюється

Раніше Знай писав, у Харкові на Центральному ринку пролунали постріли, навколо поліція і карети швидкої: є поранення.

Також Знай повідомляв, коп прострілив напарнику ногу після дрімучого нагляду за злочинцем у лікарні: "Спросоння здалося".