Щасливі Настя Каменських з Потапом нарешті відкрили правду: "Дізналися ,що стане мамою"

У кадрі Каменських посміхається, збентежено прикривши обличчя руками, а Потап хитро дивиться в камеру, немов знає велику таємницю. Також артистка залишила романтичний підпис у публікації про любов і щастя, а багато шанувальників побачили в цьому певний натяк на її вагітність.

"Щастя в очах 😍 на цьому фото абсолютно очевидне пусть нехай кожна людина на світі знайде любов і буде по справжньому щаслива ❤️ @realpotap" - написала Каменських.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Настя Волочкова пригріла чоловіка, який розшукується поліцією, але її це не лякає: "Ми всі не безгрішні"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як виявилося, у Сергія є судимість за крадіжку, а на сьогоднішній день його і зовсім розшукує українська поліція за ще один злочин - терористичний акт з застосуванням зброї. Що ж думає сама Волочкова з цього приводу, вона розповіла в своєму Instagram. Балерина люто захищає свого коханого і заявляє, що він дійсно наробив чимало помилок в минулому, але зараз її це не хвилює, адже проступки він зробив до їх відносин.

"На будь-яку людину можна наковирять будь-якого бруду. Ми всі не безгрішні. Я теж в житті нас багато безглуздостей. Ну то що? Я цього не приховую. Мене стільки обливали брудом!🙈 Все, що було в житті Сергія, було до зустрічі зі мною. А для мене він розкрився добропорядними уважною людиною", - написала Анастасія.

Настя Волочкова та Сергій, фото з Instagram
Настя Волочкова та Сергій, фото з Instagram

Скандальна Галина Третьякова хоче обкласти українців новими податками: змусить подавати декларації

Галина Третьякова пропонує зробити домогосподарства суб'єктами господарювання (підприємництва) та зобов'язати подавати декларації та оподатковувати. У зв'язку з цим законопроектом домогосподарство - це особа або сукупність осіб, які спільно проживають в одному житловому приміщенні або його частині, забезпечують себе всім необхідним для життя, ведуть спільне господарство, повністю або частково об'єднують і витрачають кошти. Такі особи можуть перебувати в родинних стосунках, відносинах, або не перебувати в будь-яких з цих відносин.

До того ж у законопроекті є поняття "соціального трансферту", для отримання якого домогосподарство має скласти річну податкову декларацію.

Галина Третьякова, фото: скріншот з відео
Галина Третьякова, фото: скріншот з відео

Українських школярів переводять на дистанційку: як організувати навчання вдома, поради для батьків

МОН порекомендувала здійснити ряд заходів у зв'язку погіршення епідеміологічної ситуації в даних регіонах.

"Організувати освітній процес в закладах загальної середньої освіти для учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання не менше двох тижнів", - повідомляє Урядовий портал.

Щодо ВНЗ вищої або професійно вищої освіти радять запровадити дистанційне навчання в період з 27 січня по 25 лютого.

Школа. Фото: скрін youtube
Школа. Фото: скрін youtube

Українцям показали життя в окупованому Донецьку - кадри страхітливі: гори сміття, іржаві маршрутки і прогнилі будинки

Люди зняли на камеру всю "красу" життя на окупованій території - величезні звалища біля житлових будинків, огидні умови в дитячій лікарні і школі, неналежний стан громадського транспорту і навіть мінімальна швидкість інтернету, якою вони змушені задовольнятися.

Школярі просто бояться заходити в туалет свого навчального закладу, який більше схожий на сортир ув'язнених у в'язниці. За словами дітей, там жахливо смердить, сантехніка не працює і постійно брудно. У лікарнях теж не краще - в інфекційному відділенні батьки змушені лежати зі своїми малюками без опалення, світла і елементарних людських умов.

Життя в окупованому Донецьку, фото з Telegram-каналу
Життя в окупованому Донецьку, фото з Telegram-каналу