Шона Рей намагалася займатися "дорослими" речами, такими як вейпінг і нанесення татуювань, щоб довести, що вона 22-річна жінка. Але вона каже, що це призведе до негативних коментарів, коли люди побачать її з макіяжем.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

22-річна жінка, яка "застрягла" в тілі восьмирічного підлітка, сказала, що її засуджують кожен раз, коли вона наносить макіяж на публіці.

Шона Рей пережила рідкісну форму раку мозку, коли їй було всього шість місяців, але побічні ефекти лікування не дозволили їй зростати зі швидкістю, яка була б у звичайної дитини її віку.

У майбутньому шоу на TLC вона розповідає про свій стрес і боротьбу з тілом зростанням 3 фути 10 дюймів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Шона Рей
Шона Рей

Її дитяча зовнішність привернула негативну увагу до неї і її мами, навіть якщо вона наносить макіяж, щоб виглядати дорослою.

Петті сказала: "Шона любить одягатися, як і будь-яка інша 22-річна дівчина, але ми виходимо разом, і вона виглядає так: "Ого, що вона робить?", "Що робить ця дитина?" А потім я отримую погляди: "Як ти могла дозволити своїй дитині так одягатися?"

Шона поділилася своїми думками і розповіла, як коментарі людей впливають на неї.

"Моїй мамі доводиться пояснювати, що я досить доросла, щоб приймати власні рішення, і вони їй не вірять", — пояснює вона, наносячи туш на вії.

Шона Рей
Шона Рей

"Вони називають її брехнею. Так що це не весело. Я відчуваю себе жахливо через свою маму, тому що мені не доводиться стикатися з негативною реакцією, тому що вони не вважають доречним підходити до дитини і говорити такі речі. Вони вважають доречним підійти до матері, що, на мій погляд, абсолютно недоречно".

Шона, яка сказала, що вона "жінка, яка застрягла в тілі 8-річної дитини", намагалася робити різні речі, щоб довести собі, що вона доросла.

Нагадаємо, що у мережі показали молитву, яка дасть можливість попросити допомоги у Бога.