Жителі української столиці в якомусь сенсі щасливчики, адже такої великої кількості "артефактів", які продають на вулиці - на ринках, в переходах або просто в кіосках, просто ніде більше не знайти. Так, цього разу житель Києва помітив дуже лячні маски, які продають "бабусі біля метро".

Відразу потрібно попередити наших читачів, що все це не просто так, а справжнісінькі маски вампіра, у яких на лобі написано "Фіала".

Про це розповів житель української столиці Mick Pidvezianiy в мережі Facebook.

Публікація Mick Pidvezianiy, скріншот: Facebook
Публікація Mick Pidvezianiy, скріншот: Facebook

"Мої улюблені кмітливі бабусі, які цілий рік ведуть активний бізнес біля метро, знову порадували. Навіть в холодну і сніжну зиму, коли немає "своїх" квіточок, ягідок, а запах легендарних "домашніх помідорів" приходить тільки уві сні, бабусі знаходять чим порадувати. Сьогоднішній оригінальний лот - маска. Оцініть хоч ви! Бо пересічні перехожі не зрозуміли цінності унікальної пропозиції.", - пише Мік.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Публікація Mick Pidvezianiy, скріншот: Facebook
Публікація Mick Pidvezianiy, скріншот: Facebook

Також можна помітити, що друзі киянина та інші користувачі мережі не розуміють, що відбувається. Адже такий "лот" насправді просто схожий на звичайний мотлох, які хочуть продати перехожим. Але публікація встигла зібрати безліч коментарів. Деякі навіть вирішили запитати скільки коштує таке "задоволення".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, не так страшна "Таврія", як її малюють? Водій відкопав у гаражі ціленьку "крихітку" від ЗАЗ - килимки пахнуть заводом.

Як повідомляв Знай.uа, рецепт картопляних котлет без яєць: як швидко приготувати смачну страву, щоб недорого нагодувати всю сім'ю.

Знай.uа писав, капустяні оладки на кефірі: найпростіше блюдо, яке замінить сніданок, обід або вечерю.