Перша леді України після дня народження свого чоловіка Володимира Зеленського, Олена вирішила розповісти про перлину Португалії - Лісабон, та інших великих містах.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає про свою діяльність не тільки в Україні, а й по всьому світу.

Цього разу мова пішла про Лісабон, а саме - про вежу Белен, А також величезний монастир Жеронімуш. Вони пережили землеробство близько 260 років тому, яке для всього іншого міста виявилося руйнівним.

"Як тисячолітнє містечко Сінтра вміщує стільки палаців? Що спільного між другою столицею країни-Порту - з Ейфелевою вежею в Парижі. Відповіді на ці питання українські туристи в Португалії тепер можуть почути рідною мовою. Тому що всі перераховані пам'ятки тепер заговорили і по-українськи! 🇺 🇦 "- сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер україномовні гіди заробили на автобусних екскурсіях ще в трьох містах Португалії-Лісабоні, Порту і Сінтрі. Це означає Тільки одне - кількість "українізованих" світових пам'яток зростає з кожним днем.

"Так що подорожуючи, сміливо запитуйте українські гіди. Так ви формуєте попит і особисто стаєте посольствами нашої мови в світі! Дякуємо за активну співпрацю Посольству України в Португальській Республіці. Ласкаво просимо до Португалії! 🇺🇦 Bem-vindo a Portugal! 🇵 🇹 "- підсумувала Олена Зеленська.

Нагадаємо, що Олена Зеленська звернулася до українців у Святвечір і озвучила те, про що мріє кожен

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська порадила українцям, які продукти не зашкодять здоров'ю: від чого краще відмовитися не тільки на Новий Рік

Також, шамани влаштували дивний обряд з Володимиром Зеленським: "очистили" перед роком Тигра