З міста Одеса прийшли вельми тривожні новини. Справа в тому, що 28-річний народний депутат від Партії "Слуга народу" Артем Дмитрук потроїв в Одеській міській раді скандальний "зрив земельної комісії".

Про це стало відомо завдяки відеозаписам, які публікують в соціальних мережах очевидці подій.

Артем Дмитрук, скріншот: YouTube
Артем Дмитрук, скріншот: YouTube

На опублікованих кадрах можна побачити, як Артем Геннадійович застрибує на столи і бігає по них, немов скажений школяр по партах. Далі на тлі можна також помітити, що його намагаються зупинити правоохоронці у формі і інші люди в приміщенні.

Після того як Артем зістрибнув зі столу він спробував розібрати ще один стіл - навіть зірвав стільницю, проте його вже зупинили фізично.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що ще в п'ятницю, 21 січня, в будівлю Одеської міської ради під час засідання депутатської комісії з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин народний депутат Артем Дмитрук викликав поліцію.

За його словами, збори нелегітимні і засідають з порушенням норм законодавства. Ну, викликати поліцію, це зовсім не те що бігати по столах.

Раніше повідомляли, Ганна Шушкевич: навіть Богдан визнав, що Медведчук провів успішну земельну реформу в 2001 році.

Як повідомляв Знай.uа, від 30 до 50 тисяч гривень за гектар: де і як українці купують землю після скасування мораторію.

Знай.uа писав, в Україні на сьогоднішній день не існує жодного документа, що визначає мету продажу землі, - Роман Головін.