Міський дослідник "Покинутої Великобританії" виявили крихітний покритий мохом чобіт, в якому, як вони стверджують, колись жила жінка в 1950-х роках, прямо як в класичному дитячому віршику.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Міські дослідники виявили будинок у формі черевика, захований глибоко в лісі у Великобританії.

Крихітна, вкрита мохом садиба, здається, була забута на десятиліття, так як листя і лози почали підніматися по стінах, повертаючи будинок до природи.

Кам'яна форма чобота виглядає прекрасно збереженою, а його дерев'яний дах явно бачила кращі дні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Чобіт-будинок
Чобіт-будинок

Заглянувши всередину через вікно, дослідники змогли побачити, що частина конструкції звалилася, що зробило її небезпечним місцем для ігор або навіть для життя, оскільки на сторінці "Покинута Великобританія" в Facebook стверджується, що в 50-х роках в будівлі колись жила жінка.

Чобіт-будинок
Чобіт-будинок

У своїй публікації в Facebook дослідники пояснили: "Це вимагало деякого пошуку, але ми це зробили, тому, блукаючи по лісі цілу вічність, намагаючись знайти черевик, ми нарешті побачили його біля підніжжя крутого кручі. Врешті - решт ми спустилися, майже як скелелазіння на деяких етапах. Судячи з усього, в 1950-х роках в черевику жила жінка. Хоча про це нічого не говориться, просто те, що ми прочитали в Інтернеті".

Чобіт-будинок
Чобіт-будинок

Історія жінки, що живе в маловідомому будинку, нагадала фанатам дитячу пісеньку про жінку, яка жила в черевику.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про новий фільм про Гаррі Поттера.