Багато людей звикли бачити веселку після дощу, а ось жителі Нової Гвінеї, Індонезії та Нової Британії можуть милуватися схожим видовищем в будь-який час доби. Справа в тому, що в тропічних лісах росте особливий вид евкаліпта, який щороку змінює колір. Як виглядає дерево показали на сторінці thevillageua в instagram.

У тропічних лісах Нової Гвінеї, Індонезії, Нової Британії та філіппінському острові Мінданао можна наштовхнутися на унікальний вид евкаліпта. Його особливість в тому, що кора щороку змінює колір і зможе ставати, наприклад, темно-зеленою, Блакитний, фіолетовою, рожево-помаранчевої і навіть малиновою.

Евкаліпт. Фото: instagram
Евкаліпт. Фото: instagram

Дерево виглядає дуже незвично і просто заворожує своєю красою. Оскільки подібного не зустрінеш більше ніде у світі, країни, в яких росте цей вид евкаліпта стають особливо цікавими для туристів.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, щорічна зміна кольорів цього дерева пояснюється досить просто. За словами фахівців все відбувається через дозрівання і відшаровування верхівки кори. При цьому яскравість кори залежить від того скільки дереву років. Наприклад, якщо евкаліпт Старий, то відтінки будуть не такими насиченими, як у випадку з молодим деревом.

Нагадаємо, що у німецьких землях знайшли останки героїв-українців, яких шукали 80 років.

Знай.ua писав, що чоловікові у спадок дісталася квартира з бомбою часів Другої світової: лежала прямо на підлозі посеред мотлоху

Також ми писали, що у покинутому гаражі знайшли абсолютно новий ВАЗ-2106, ніхто не встиг покататися.