У світі відбувається багато неприємних подій протягом доби, тижнів, місяців і років.

Хтось вже встиг повністю втратити віру в людство, комусь важко стримувати емоції через те, що відбувається... але люди продовжують здійснювати жахливі діяння, які навіть важко описати, як і те, навіщо їх взагалі потрібно було здійснювати.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Зараз на відео потрапила дитина - абсолютно голий малюк, на вулиці при -20, під дверима. Жінка зафіксувала, як він стоїть, трясеться і плаче. Як виявилося, шестирічного хлопчика вирішили вигнати на вулицю в такому вигляді, як покарання - у його батьків такі "методи виховання". При чому, як заявляють очевидці, це відбувається не вперше.

Сім'я дитини перебуває на обліку вже давно, він не єдиний в сім'ї. Відео знято в селі Селезньово, Алтайський край. СК і прокуратура вже почали перевірку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це що таке відбувається? Маленький, що сталося? Де батьки? Де, мій хороший, хто є?", - запитує жінка за кадром.

Малюк показує пальцем, що батьки знаходяться вдома.

Гола дитина на морозі, скріншот: Youtube
Гола дитина на морозі, скріншот: Youtube

"Що у нас в світі взагалі відбувається останнім часом? Жесть. Я навіть дітей не хочу заводити, щоб вони не жили в такому світі", "У світі завжди була жесть, просто не було інформаційної доступності", "Ну блін, куртку одягни на дитину і знімай далі, якщо вже так хотілося", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, мама заморила голодом свою дочку з інвалідністю: у 15 років важить 9 кілограм і спить на прогнилому матраці

Як повідомляв "Знай.ua", українці привезли малюка в напівнепритомному стані в лікарню і потрапили в пекло: води немає, санітарки кричать

Знай.ua писав, в Черкасах намагаються врятувати п'ятирічного хлопчика: відірвані губи, статевий орган, пролежень