Один із засновників інноваційного банку написав про дивовижний, вельми незвичайний сервіс

Про те, що "Monobank", нарешті, почне встановлювати банкомати по всій країні, почавши зі скромних 5-ти штук, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, пише Олег Гороховський.

Гривні. Фото: скріншот Youtube-відео
Гривні. Фото: скріншот Youtube-відео

Про дивовижну подію, після якого, все ж, у вищевказаного банку з'являться банкомати, і більше не потрібно буде носити з собою смартфон, написав один із засновників банку, але "залізяка" відзначиться своєрідною ненудністю, і отримає поки, тільки "маскоти" котика: "Рижика", "Доббі" або "Царапки". Цікаво, звичайно ж, чи вчасно будуть міняти цим домашнім улюбленцям лоток, тобто поповнювати касету з купюрами. Втім, ми всі сподіваємося, що Олег подумає про українців, і не буде забувати про готівку.

Банкомат, фото: Знай.ua
Банкомат, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тим часом, навіть можна запропонувати свої імена ці дивним пристроїв. Яке з них ви виберете: "котячі", або все ж щось більш реальне - саме ті, які отримають "найбільше лайків", дістануться п'яти "котоматам", а автори вищевказаних 5 - ти коментарів отримають платинові карти(відзначимо, що це досить важко, враховуючи весь процес ідентифікації нового користувача), і ще трохи моно-пива і якийсь "мерч".

Про більше, Олег Гороховський, на жаль, не написав. Сподіваємося, що це буде тільки дуже весело, і виключно зручно.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що на кордоні з Туреччиною перекинулося НЛО з вантажем золота, Гороховський заздрить.

Також раніше ми інформували про те, що в Євгена Клопотенка не вистачило фантазії на смачне меню через скромний державний бюджет.

А до цього наш портал повідомляли про те, що після нічної поїздки матері двох дітей почав надзвонювати невідомий таксист.