Протягом двох років спустошена мати вважала, що її улюблені діти загинули в результаті окремих жахливих інцидентів, а потім вона виявила, що її колишній убив їх у розпусній спробі змусити її залишитися з ним.

Лора Грей з Ланкашира тепер не може забути те, як померли її діти, 24-денна Рубі і 21-місячний Логан, постійно програючи останні дні своїх дітей в голові знову і знову, мучачи себе, задаючись питанням, як вона могла захистили їх.

29-річна Лора розповіла Sunday Mirror , що її мучить почуття провини за те, що вона не змогла врятувати їх від схибленого на контролі Джордана Монагана.

Лаура сказала: "Я завжди відчуваю себе винною, кожного дня я відчуваю себе винною, і в моїй голові весь час проноситься думка про те, що я могла б вчинити інакше. Я ношу це з собою кожного дня. Я пронесу це з собою через все життя".

Лора Грей поховала двох немовлят, яких убив її хлопець
Лора Грей поховала двох немовлят, яких убив її хлопець

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У грудні 2021 року Монаган, який вбив свою дівчину, перебуваючи під заставою, був визнаний винним за трьома пунктами звинувачення у вбивстві і двома пунктами звинувачення в замаху на вбивство невстановленої дитини і засуджений до тюремного ув'язнення мінімум на 40 років.

Суд показав, що Монаган вбив крихітну 24-денну Рубі напередодні Нового року, задушивши її в колясці в будинку сім'ї в Блекберні. Через вісім місяців монстр вбив 21-місячного Логана в роздягальні басейну.

Лікарі прийшли до висновку, що у Рубі пневмонія, а причина смерті Логана не була встановлена. Лаура ніколи не підозрювала, що її діти загинули від рук батька.

Лора була абсолютно спустошена після смерті доньки. Вона сказала: "Я дійсно розраховувала на підтримку Джордана. Він спланував похорон, потім повернувся до роботи. Він просто був спокійний. Я думала, що він був сильним для мене. Я нічого не підозрювала. Ми зосередилися на Логані, тому що він був усім, що у нас залишилося. У Джордана були дуже близькі стосунки зі сином".

Лаура каже, що її колишній вбив її дітей, щоб вона не кинула його
Лаура каже, що її колишній вбив її дітей, щоб вона не кинула його

Однак, коли Лаура виявила, що її наречений не платить за квартиру і у нього розвинулася серйозна залежність від азартних ігор, вона сказала Монагану, що стосунки закінчилися і що йому потрібно переїхати. Він убив Логана на наступний день.

Монаган водив Логана в місцевий басейн і задушив у роздягальні. Він відвіз малюка додому в колясці з надітим дощовиком під приводом, що той спить.

"Джордан сказав мені розбудити Логана, поки він піде за піцою, - сказала Лора. - Я підняла дощовик і зрозуміла, що син не дихає. Джордан намагався зробити серцево-легеневу реанімацію, приховуючи те, що він зробив, і влаштовуючи шоу, знаючи, що він вже мертвий. Я була шокована, абсолютно спустошена".

У збожеволілої матері стався нервовий зрив, і вона була госпіталізована для отримання психіатричної допомоги. Пара намагалася налагодити своє життя, але Монаган знову почав грати в азартні ігри, і Лора нарешті розірвала їхні стосунки.

Лаура каже, що Монаган вбив Рубі і Логана, щоб змусити її залишитися з ним, знаючи, що вона не піде, якщо вони втратять дитину.

Лаура Грей поховала двох дітей
Лаура Грей поховала двох дітей

Вона сказала: "Він знав, що у нас проблеми, і я думаю, що він зробив це, щоб зблизити нас, знаючи, що я буду спиратися на нього в пошуках підтримки. І я спиралася. Він знав, що він мені потрібен. Це був контроль".

Надгробок на могилі Рубі віддає данину поваги "маленькій принцесі" словами "Вся наша любов, мама і тато".

Лаура сказала: "Я відвідую могили щотижня, і мені дуже боляче це бачити. Зараз я шукаю способи прибрати напис "тато".

Нагадаємо, що 23-річний хлопець вбив дівчинку-підлітка, щоб справити на неї враження, загинув і друг.