Командувач ВМС Німеччини віце-адмірал Кай-Ахім Шенбах під час конференції Інституту оборонних досліджень М.Паррікара в Індії зробив різку заяву в бік України.

Віце-адмірал обговорив ситуацію в ряді країн, які є претендентами на вступу НАТО, а також напруженість з Росією.

Зокрема, представник військово-морських сил торкнувся ситуації з Україною і конфлікт з Росією за півострів Крим. Військові різко висловився про те, що Україна втратила півострів назавжди. "Крим пішов назавжди і ніколи не повернеться", - заявив він.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Крім того, говорячи про країни, які хочуть стати частиною Організації Північноатлантичного договору (НАТО), глава ВМС Німеччини сказав, що критеріям членства в Альянсі відповідає Грузія. Однак вступ до НАТО буде для неї нелогічним через те, що вона різко зіпсує відносини з Росією.

Також військовий в позитивному ключі висловився про німецько-російські відносини. За його словами, Німеччина разом з Індією потребують Росії для протистояння впливу китайської народно Республіки.

Раніше повідомляли, українці оцінили привітання Володимира Зеленського в новорічну ніч: "я це бачив у серіалі".

Як повідомляв Знай.uа, Міхеїл Саакашвілі вперше зізнався, що у нього є 1,5-однорічна дочка: мамою виявилася не Єлизавета Ясько.

Знай.uа писав, гречка по 12 від Тищенка і "фак" від Лероса: чим запам'яталася Верховна Рада в 2021 році.