Симпатичний малюк Едвард почервонів від пожежників після того, як їх викликали, щоб знайти його з головою, що застрягла в сидінні унітаз у Дарлінгтоні, Дарем. На щастя, вони швидко його витягли.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Допитливого малюка довелося рятувати пожежникам після того, як на цьому тижні він застряг головою в сидінні унітазу.

Служби екстреної допомоги були викликані у зв'язку з більш незвичайним інцидентом в Дарлінгтоні, Дарем, коли хлопчика на ім'я Едвард потрібно було звільнити від білого пластикового кільця.

Туалет
Туалет

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На щастя для хлопчика, пожежно-рятувальна служба графства Дарем і Дарлінгтон зуміла допомогти йому втекти в найкоротші терміни, і він впорався з усім цим спокійно.

До цих пір незрозуміло, як Едвард застряг у щось подібне до гігантського пластикового коміра, але будемо сподіватися, що це більше не повториться.

З тих пір герої розмістили фотографію милого малюка в Твіттері, і багато людей хвалили Едварда за його спокійну реакцію на ситуацію.

Пось в Twitter
Пось в Twitter

Чиновники пожежної охорони завантажили зображення з хештегом # NotJustFires і сказали: "Вчора вранці пожежники з Дарлінгтона прийшли на допомогу Едварду після того, як у нього ... проблеми з туалетом! На щастя, наші бригади швидко приступили до роботи і змогли звільнити його в найкоротші терміни".

Але не тільки діти застряють звичайними способами, в минулому році одна жінка відчайдушно потребувала випивки, і їй вдалося повиснути вниз головою на паркані пабу.

Нагадаємо, що жінка жила в будинку, який був місяцями затоплений екскрементами.