Сім'я переїхала майже на 2000 миль через округ, щоб через дві години відкрити двері у нове життя.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Daily Star»

Батько був в люті після того, як викорчував свою сім'ю майже за 2000 миль заради роботи своєї мрії, тільки для того, щоб бути звільненим через дві години за те, що він «занадто товстий».

Хеміш Гріффін провів дві години у своїй новій ролі керуючого парком, коли його роботодавець у парку відпочинку Big4 в Страхані, Тасманія, попросив його допомогти пересунути диван і принизив його вагу.

Батько-австралієць стверджував, що його новий роботодавець бачив його фотографію до того, як він почав свій перший робочий день, але йому все одно виставили на двері через його вагу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цей крок, на думку Хеміша, порушує його права людини, і зараз він звертається за юридичною консультацією.

Парк
Парк

Однак власник парку відпочинку Big4 звинувачує Хеміша в приховуванні свого "медичного стану" через ожиріння.

Повідомляється, що власник парку також стверджував, що переїзд був виправданий, оскільки Хеміш не зміг би косити газон або підніматися по сходах, і будь-яка «розумна людина» з цим погодився б.

В результаті батько каже, що він, його дружина Хейзел і його маленький син Фредді ризикували стати "бездомними" після того, як вирвалися з коренем з Квінсленда, де Хеміш був керуючим парком протягом останніх восьми років.

Написавши про "горе і збентеження", Хеміш сказав: "Я знаю, що є люди в набагато гіршому фінансовому становищі, ніж ми, але, по суті, ми тепер бездомні, безробітні, з спустошеним маленьким хлопчиком, якому нема в чому ходити в школу в цьому році".

Юристи попередили, що звільнення за медичними показаннями без доказів може стати підставою для порушення справи про дискримінацію.

Хеміш
Хеміш

Його вага ніколи не була проблемою на його старій роботі, і він не міг показати, наскільки він "здатний" до Big4, сказав Хеміш.

Він додав, що його роботодавець розірвав з ним контракт, "тому що він думав, що я не можу робити такі речі і можу притягнути його до відповідальності через травму, оскільки я занадто товстий".

Парки відпочинку Big4 в Страхані підтвердили звільнення Хеміша, але повідомили ABC, що Хеміш був звільнений через проблеми зі здоров'ям на робочому місці, через які він заподіяв собі шкоду на роботі.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, які аграрні компанії отримали знижку на газ в Україні.