Марку Спагануоло доводиться носити підгузники для дорослих через стан здоров'я, і він каже, що більше не соромиться цього, незважаючи на те, що це ускладнює побачення і пошук любові.

Відповідну публікацію розмітили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який змушений носити підгузники для дорослих за станом здоров'я, сказав, що йому нарешті більше не соромно.

Марк Спагануоло провів 20 років намагаючись контролювати свій кишечник і сечовий міхур.

Однак він зберігав мовчання про свій стан, тому що бентежився і навіть звинувачував у своєму нетриманні собаку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Але тепер він стикається зі своєю хворобою лицем до лиця і навіть знімає відео в TikTok про це.

35-річний Марк страждає дегенеративним захворюванням нервів, званим периферичної невропатією. Це коли мозок не отримує сигналів про наповнення сечового міхура і кишечника.

Марк
Марк

Він вперше почав страждати від нетримання сечі, коли йому було 15 років, і пройшов роки тестів, перш ніж, нарешті, йому поставили діагноз, коли йому було 25 років.

Тепер Марк каже, що шукає любові, і відкрито і чесно говорить про свій стан. Він каже, що більшість людей "відкриті і розуміють" це.

Говорячи про свій стан, Марк сказав: "Все почалося з нічного нетримання сечі. Я намагався приховати це і спочатку звинувачував у цьому свою собаку. Зрештою, мій батько дізнався про це і сказав: "Нам потрібно відвести тебе до лікаря". Я не хотів йти, але мій батько сказав, що це може бути інфекція сечовивідних шляхів. Це переконало мене. Через збентеження я перестав йти. Це не було схоже на те, що це відбувалося щоночі, але тепер це трапляється щодня".

Спочатку Марку говорили, що він виросте з цього стану, але з часом стало ясно, що це не так.

Марк
Марк

Через деякий час життя з цим захворюванням він виявив захисне нижню білизну, яке тепер носить щодня.

"Я вірю в те, що потрібно бути відвертим у цьому. Я відчуваю, що ці терміни створили поділ у моїй свідомості і перешкодили мені розібратися з цим. Це підгузник, давайте визнаємо це. Однією з найбільших проблем у моєму житті є побачення, тому що це був поступовий процес для мене, щоб дістатися туди, де я зараз перебуваю. Але, звичайно, я б хотів з ким-небудь познайомитися", - зізнався він.

Нагадаємо, що у мережі показали чоловіка, який проводитиме сатанічні одностатеві весілля.