Томас О'брайен Валлор став першим відьмаком Салема, присвячений Сатанинським Храмом, і провів перше весілля в цьому місці, з клятвами пари, заснованої на Трупі нареченої Тіма Бертона.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Відьмак нещодавно був призначений священиком міжнародним штабом сатанинського храму і провів першу весільну церемонію в цьому місці - сатанинське весілля геїв.

36-річний Томас О'брайен Валлор "вийшов з туалету з мітлами" і зрозумів, що він відьмак, коли підлітком переїхав в Салем, штат Массачусетс, США, і почав вивчати чаклунство.

Він сказав: "Коли я був дитиною, я поняття не мав, що таке чаклунство, і думав - це просто готи або щось в цьому роді. Тільки коли я переїхав до Салема, я почав розуміти, що таке чаклунство насправді".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Весілля
Весілля

Він також став членом сатанинського храму - він дуже хоче підкреслити, що він не є офіційним представником храму. Хлопець вирішив стати першим міністром цього місця, щоб віддати данину громаді.

Він сказав: "Я став служителем, щоб служити суспільству різними способами - я беру участь у благодійній діяльності, такій як розгін підгузників і годування голодних, а також беру участь у політичній активності, яка сприяє релігійному плюралізму і неупередженому мисленню. Незважаючи на те, що я відьмак і сатаніст, я все ще діяю в основному так, як люди розуміють традиційного служителя, священика або релігійного лідера в інших релігіях. Моя робота - пояснювати невірно витлумачену релігію".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", колишній чоловік Ані Лорак відвіз їх дочку в Буковель.