Цього разу прийшли новини, які краще не читати людям зі слабкими нервами. У сусідній Російській Федерації, в Ленінградській області під час водохресних купань загинула 40-річна жінка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також відео, яке доступне в мережі YouTube.

Водолази не знайшли жінку, скріншот: YouTube
Водолази не знайшли жінку, скріншот: YouTube

Повідомляється, що трагедія сталася в Гатчинському районі на річці Оредеж в середу, 19 січня. На кадрах, знятих очевидцями, видно, як жінка стрибає в ополонку і відразу зникає під водою. Слідом за нею в воду на допомогу кидаються її родичі, проте пошуки ні до чого не призводять.

При цьому на березі знаходилися діти зниклої, які весь цей час спостерігали за тим, що відбувається. Відомо, що водолази кілька разів спускалися в річку для пошуків зниклої, але її тіло знайти так і не вдалося. Як відзначають фахівці, річка Оредеж володіє швидкою течією - до 3 м/с.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Наскільки відомо, жінка пішла занурюватися в місце, де немає рятувальників, немає правильного освітлення - на річці просто була вирубана майна. Розглядаються два варіанти: або це було синкопальне утоплення (смерть внаслідок спазму судин), або її просто знесло течією", — розповів журналістам начальник місцевої аварійно-рятувальної служби Олександр Зуєв.

Раніше повідомляли, українець занурився в ополонку на Водохреща і не виринув назад: життя чоловікові врятувати не вдалося.

Як повідомляв Знай.uа, 53-річна мадам прийшла в гості до молодого залицяльника на вечірку і впала з балкона: тримав за руку поки не загинула.

Знай.uа писав, для українських шкіл та садочків закуповують "золотий" хліб: за житній викладають 57 грн, пшеничний - 68 грн.