В Інтернеті з'явилося заворожуюче відео з прикріпленою до пінгвіна камери, на якому зображений момент ласощів гігантської зграєю сардин.

Відео було випущено до Дня поінформованості про пінгвінів. Відео відобразило папуанського пінгвіна, ласує гігантським кулею сардин, що ширяє в морі біля узбережжя Аргентини.

Пінгвіни, скріншот відео
Пінгвіни, скріншот відео

Відомо, що, в основному, цей вид пінгвінів зазвичай годується біля морського дна. Однак нові кадри, зняті на півдні Аргентини, доводять, що іноді вони вдаються до обіду косяками сардин біля поверхні, якщо є можливість.

"Ми писали в багатьох документах, що морські птахи в протоці Бігль харчуються сардинами, але це справжній доказ, і тепер воно підтверджено пінгвіном", - заявляє молодший науковий співробітник WCS Андреа Рая Рей.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Пінгвін, фото: Instagram
Пінгвін, фото: Instagram

Товариство охорони дикої природи (WCS) Аргентини опублікувало кадри 20 Січня, щоб відсвяткувати День обізнаності про пінгвінів. За даними Міжнародного союзу охорони природи (МСОП), папуаські пінгвіни є третіми за величиною пінгвінами і виростають до 90 сантиметрів у висоту. Вони живуть навколо Антарктиди смугою, яка простягається до півдня Південної Америки.

Камера була закріплена до пінгвіна всього на один похід за їжею у воду.

Нагадаємо, cерцевий фермер врятував сотні рогатих красенів від рук браконьєрів - могли загинути, але отримали нове життя в Карпатах: "заборонено стріляти"

Як повідомляв "Знай.ua", ми більше не побачимо цих милих істот? Коали, що стали символом Австралії, можуть назавжди зникнути

Знай.ua писав, ні, ваші ноги не смердять: чому іноді кішки відкривають пащу і закочують очі, коли щось нюхають