Молода дівчина потрапила до лікарні з болем у животі та грудях після того, як з'їла занадто багато суші.

Про це повідомляє "Вright humanity".
Так, стало відомо, що молода дівчина, на ім'я Даніель Шапіро з'їла забагато суші, перш ніж опинилась на лікарняному ліжку з болем у грудях та животі. Свою вечерю з подругою вона знімала на відео та поділилася у ТikTok. Виявилося, що за один прийом їжі Даніель з'їла 32 роли, а також едамаме та суп місо.

Даніель Шапіро, скріншот
Даніель Шапіро, скріншот

"Наша вечеря тривала близько двох годин, тому що ми були настільки переповнені, що змушені були робити перерви", — пояснила вона.

Даніель Шапіро, скріншот
Даніель Шапіро, скріншот

Вже наступного дня Даніель прокинулася близько 6 ранку і зрозуміла, що щось не так. У дівчини був сильний біль у животі та грудях, до того ж їй було важко глибоко вдихати. Незабаром хлопець та її бабуся повезли дівчину до лікаря.

Даніель Шапіро, скріншот
Даніель Шапіро, скріншот

Після огляду лікарі поставили діагноз - гастроезофагеальна рефлюксна хвороба або кислотний рефлюкс. Дівчина провела кілька днів у лікарні, і після цього їй стало краще.

"Я обов'язково буду їсти суші знову! Цей досвід не зіпсував для мене суші. Я зрозуміла, що наступного разу мені потрібно прислухатися до свого тіла і робити це повільніше", - зазначила дівчина.

Нагадаємо, 57-річного львів'янина з "кам'яними" ногами медики вирвали з того світу, страждав два роки: оперували в кілька етапів

Також Знай писав, загибель ще не кінець? Вчені з'ясували, що людина навіть після приходу "старої з косою" може відчувати все, що відбувається навколо

Раніше Знай повідомляв, батьки виявили у дитини рідкісний синдром посмішки, проблеми з самого народження: наважилися на експериментальне лікування за кордоном