У Санкт-Петербурзі розлючений покупець, не любитель захисних масок, не придумав нічого кращого, крім як розбити банку сметани об голову касира.

Єдине радує в цій ситуації, що його обслуговував чоловік, який навіть не втратив свідомість після подібного.

Супермаркет, фото Знай
Супермаркет, фото Знай

Це сталося ввечері, за попередніми даними. Даний інцидент був зафіксований камерою відеоспостереження в супермаркеті, на Ярославському проспекті. Співробітник магазину ввічливо попросив покупця надіти маску. Величезний чоловік викладає продукти на товарну стрічку, не поспішає, а потім хапається за банку сметани, б'є нею по голові касира і розбиває її.

Потім хапається за візок і відео обривається.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У мене на касі був покупець без маски, якого я попросив її надіти. У відповідь отримав нецензурну лайку і прилетіла мені в голову 400-грамову банку сметани" - заявив касир.

Чому у супермаркетах різна ціна на однакові продукти, скріншот
Чому у супермаркетах різна ціна на однакові продукти, скріншот

Він ніяк не висловив свій гнів у словесній формі і згодом втік з місця події. До магазину приїхали правоохоронці та працівники швидкої допомоги. Але касиру не потрібна була госпіталізація, він відбувся лише саднами на шиї.

Нагадаємо, в літаку з Єгипту до Харкова величезний Лисий пасажир курив і вередував: "Викидати нах*й, на висоті..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Ти мені пред'яви, шо ти маєш": охоронці супермаркету навчили антимасочника літати, приземляючись обличчям у сніг

Знай.ua писав, харків'янин показав салон літака після виходу пасажирів: "Летіли свині"