Відомий український педіатр Євген Комаровський щодня працює з батьками, щоб вони не допускали серйозних помилок і їхні діти росли здоровими, без проблем.

До його порад часто прислухаються мами, бабусі, він все публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за подібними новинами стежать більше 9,4 мільйонів чоловік. Корисну інформацію він ще озвучує і в програмі "Ранок з Україною". Але тепер він розповів про свою сім'ю.

Євген Комаровський. Фото: Аргументи і факти
Євген Комаровський. Фото: Аргументи і факти
Євген Комаровський. Фото: Аргументи і факти

Його дружина Катерина Олександрівна теж медик - вона лікар-окуліст.

"Старший син Дмитро - досить успішний айтішник. А молодший син Андрій отримав юридичну та економічну освіту, працює разом зі мною, бере участь у наших інтернет-проектах", - заявляє Євген.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У його синів вже є свої діти - Дмитро і Андрій живуть окремо від батьків. Тому для Комаровського найкращий відпочинок - час, проведений разом з ними.

Євген Комаровський, фото: пресслужба каналу "Україна"
Євген Комаровський, фото: пресслужба каналу "Україна"

У лікаря-педіатра троє онуків, кожен з яких знає, що Євген - справжня знаменитість. Він сам вважає, що є для них авторитетом, бо виступає таким для їхніх батьків.

Нагадаємо, недолік заліза в організмі у дитини: Євген Комаровський розповів коли треба бити на сполох

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Комаровський попередив батьків про популярні ліки: "Не для дітей"

Знай.ua писав, доктор Комаровський назвав симптоми ГРЗ, при яких потрібно звернутися до лікаря: "Однозначний привід"