Настав час для хороших новин. З'явився тренд - українці масово подають заявки, щоб одружитися в лютому. І тут мало дивного, адже цього лютого буде дві "магічні дати" - 2 та 22 лютого.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Твій день", який вже доступний в мережі YouTube.

Виявляється, що більша кількість закоханих пар хоче узаконити свої стосунки саме 22-го числа. У РАГСи подали заявки на цей день понад 1100 пар.

Магічні дати для весілля, скріншот: YouTube
Магічні дати для весілля, скріншот: YouTube

Журналісти поспілкувалися з відомим нумерологом Валерією Бондар, яка розповіла, чому саме ці дати - "2е і 22е" називають "магічними".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також ведучі програми "Твій день" поділилися результатами опитування. У людей запитали, як вони вибирали дату весілля. Результати були такими: ретельно (24%), навмання (52%), неодружені (24%).

Результати опитування, скріншот: YouTube
Результати опитування, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що в Міністерстві Юстицій України поділилися статистикою за минулий рік. Згідно з нею, в 2021 році органи держреєстрації цивільного стану країни зареєстрували 273 772 народження, 214 012 шлюбів і 29 587 розлучень.

Протягом 2021 року органами держреєстрації зареєстровано 1 247 497 актових записів цивільного стану. Найбільшу кількість реєстрацій здійснено органами ДРАЦС Дніпропетровської області – 107567 (9%) та міста Київ-105569 (8%).

Раніше повідомляли, щасливі сакральні дати для одруження в 2022: українським молодятам підказали, в який день варто пов'язати свої долі.

Як повідомляв Знай.uа, "Розбитий ніс, синці під оком": іноземець влаштував пекло дружині-українці і спробував відібрати маленького сина.

Знай.uа писав, думали, що навіть тиждень не витримають один одного: пара прожила разом 80 років жодного разу не посварившись.