З міста Дніпро прийшли доволі тривожні новини, які змусять задуматися багатьох українців в будь-якому місті нашої країни, а можливо, навіть і за межами нашої держави. Справа в тому, перехожі зняли, як натовп штурмом взяв магазин "секонд-хенд" в день завезення. Люди з такою силою накинулися на відкриті двері, що ледь не збили охоронця з ніг.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікували очевидці в месенджері Telegram.

Штурм "секонда", скріншот: Telegram
Штурм "секонда", скріншот: Telegram

Ось так прокоментували відео в Telegram-каналі "Всевидящее око": "Де найкращі тусовки? У нас в секонді. У Дніпрі люди влаштовують лютий рейв під час нового завозу".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Однак, як можна побачити на відео, людям тут немає діла до "рейву" або танців. У штурмі брали участь як юні, так і літні дніпряни. Охороні не довелося стримувати людей, адже вони просто не змогли це зробити.

Штурм "секонда", скріншот: Telegram
Штурм "секонда", скріншот: Telegram

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що подібні випадки – не рідкість в різних містах України. У день "завозу" перед торговими точками шикуються натовпи бажаючих красиво і свіжо виглядати. Нерідко такі "завози" закінчуються тиснявами і іноді, навіть травмами або чого гірше - бійками.

Раніше повідомляли, львів'ян годують молочкою зі смаком секонд-хенду - "Ой, та вони ж старенькі!".

Як повідомляв Знай.uа, Дніпро слідом за Полтавою влаштував "секонд-хендівську" облогу: штурмували щосили.

Знай.uа писав, у харківському секонд-хенді помітили олімпійку Путіна: висить і чекає на покупця.