У Рівному завезення товару в магазин "Секонд-Хенд" перетворюється на справжні перегони на виживання. Відео такого "забігу" оприлюднили в телеграм-каналі "Україна в шоці".

На оприлюднених кадрах-натовп чоловіків і жінок, які забігають в магазин, відштовхуючи один одного з дороги.

"Просто відкриття секонд хенду в Рівному. Це кінець епохи бідності або просто модники?", - дивується автор повідомлення.

Йому пояснили, що насправді це люди, які добре заробляють на перепродажі брендових речей на ринках або в Інтернеті.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це перекупники. Потім продаватимуть у фейсбучних групах типу товари європейських брендів або на ОЛХ. Мене дуже виручає секонд, коли мені потрібен одяг для городніх робіт або ремонту, але я зазвичай для таких цілей в останній день перед Новим завозом купую», «Багато нормальних бариг, які з речей видаляють катишки, перуть, і гладять речі. А то і стоять з ночі", "Насправді у них зазвичай є своє співтовариство і часто один барига може відкласти речі для іншого, так як у них різні сфери. Одні кросівки продають, інші футболки, пайти і т.д.», - пояснюють йому.

"В основному мужики спочатку, реально як нове продають? Воно ж смердить?", "З базару? хто там купує взагалі?",- дивуються деякі.

"Сподіваюся, Толянчик добіг», - жартує один з коментаторів.

"Це ціла культура, хлопці, типи іноді продають старі куртки, кроси і т.д. за сотні баксів», «Я в школі з одним бігав по приколу перед уроками. Він серйозно до цього ставився, як до роботи, ось і заробляв десь 2-3тис. в тиждень, для школяра гроші хороші, тим більше в маленькому місті. А серйозні дядьки, які займаються не перший рік, можуть і по кілька тисяч доларів на місяць отримувати», - додають інші.

Раніше повідомляли, львів'яни влаштували скажений махач у секонд-хенді за шматок ганчірки: "Йой, дикуни б'ються".

Як повідомляв Знай.uа, охоронець викинув покупця з магазину за прохання поміняти гроші: "ви чого штовхаєте мене?".

Знай.uа писав, українець влаштував дебош у маршрутці і напав на водія - "намагався забрати "касу".