Фахівці розповіли про те, як завести автомобіль при сильних холодах. Про це повідомляє портал meta.ua.

Головною причиною тог, що ваш транспорт глухне на морозі, є слабкість акумулятора.

При низьких температурах дана частина автомобіля може втратити потужності і не дати стартеру розкрутити мотор. Причин розрядженої батареї може бути безліч: від забутих габаритів до зносу акумулятора. З цієї причини бажано заздалегідь перевірити даний параметр.

Але що робити якщо акумулятор вже відмовив на морозі? Існує чотири хороших і дієвих способи.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  1. Прикурити акумулятор автомобіля від іншого. Для цього слід під'єднати пристрої за допомогою "крокодилів".
  2. Використання пускового пристрою для автомобілів. Це своєрідний пауербанк для АКБ, який може видавати потрібні пускові струми. Він оснащений "крокодилами" для підключення до клем. Бустер віддає струм під великою напругою 500А-1000А.
  3. Використання аерозолів для швидкого старту. Вони допомагають, якщо автомобіль заведений, але стартер торохтить, що не дає запустити автомобіль.
  4. Підштовхування автомобіля-найпростіший і бюджетний спосіб. Для цього слід використовувати пагорб. Розганяти машину слід приблизно до 20-30 кілометрів за годину і після відпустити зчеплення.

Машини на парковці, скріншот: Youtube
Машини на парковці, скріншот: Youtube

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії Інцидент стався недалеко від кільця. За словами очевидців, в момент коли сталося ДТП, в салоні було багато людей. Однак ніхто з них не постраждав. Відпали два задніх колеса.

Також "Знай.uа" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси

Як повідомляв Знай.uа, малолітні розбійники зі сніжками в руках полюють на лобове скло авто, є постраждалі