Молода жінка зрозуміла, що її застрелили на весіллі на Західному березі недалеко від Палестини, через три місяці після інциденту, коли вона запросила комп'ютерну томографію і виявила кулю біля свого хребта.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Молода жінка зрозуміла, що їй вистрілили в хребет через три місяці після відвідування весілля на Західному березі річки Йордан, хоча спочатку вона вважала, що потягнула м'яз.

Аді Блой каже, що відчула сильний удар під час церемонії свого друга на виноробні Пасгот, розташованої недалеко від палестинського села Мухмас.

Її друзі відмахнулися від інциденту, як і лікарі, які сказали Аді, що це "нічого".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Знімок
Знімок

Виступаючи на армійському радіо, вона сказала: "У середині весільної церемонії я відчула божевільний удар в спину. Від плечей до ніг була божевільна біль. Спочатку я подумала, що потягнула м'яз, я не бачила дірки в моїй сукні. Через кілька хвилин я побачила трохи крові на руці. Вони легковажно сприйняли ситуацію-мої друзі сказали: "Не хвилюйся".

Але через те, що біль зберігалася, Аді попросила зробити комп'ютерну томографію, яка незабаром показала об'єкт в її спині.

Куля
Куля

Сканування виявило шматок металу біля її хребта, і тільки після операції лікарі зрозуміли, що це куля калібру 5,56 мм.

Блуа сказала: "Мене врятувало диво. Лікар-хірург сказав мені, що якби він вдарив ще на кілька сантиметрів в будь-якому напрямку, я б сильно постраждала".

За повідомленнями поліції, куля була випущена палестинцем з сусіднього села Мухмас, але невідомо, чи було це зроблено навмисно або випадково.

Рана
Рана

На підставі первинних поліцейських розслідувань Блой зажадала від Управління національного страхування визнати її жертвою терору і оплатити її лікування.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що вперше в світі людину поставили свиняче серце.