У соціальній мережі Facebook дуже багато років існує група "Батьки SOS", в якій щодня з'являються різні публікації зі шкільних проблем.

В цей раз батьки обурилися недостатнім рівнем тепла в шкільних класах. Одна з учасниць колективу, Єва Борисовська, поскаржилася на те, що в навчальному закладі №7 Кривого Рогу температура становить всього 14 градусів тепла, що засвідчила завдяки використанню градусника.

Харчування в школах, скріншот: Youtube
Харчування в школах, скріншот: Youtube

"Здрастуйте! У школі #7, місто Кривий Ріг, у дітей в класі температура +14 протягом тижня. На гарячу лінію відправлений запит, відповіді немає, весь тиждень у дітей +12 вранці, і +14 в обід. Що можна зробити? Куди зателефонувати?", - пише українка в публікації.

У коментарях з'явилося багато користувачів, які заявляють про проблеми в інших школах не тільки Кривого Рогу, а й інших міст. Одна з жінок заявила, що в чернігівській школі №28 температура теж не більше 14 градусів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проблема опалення в школах, фото: Facebook
Проблема опалення в школах, фото: Facebook

"Кожен директор має заступника, в. о. тому звертайтеся до заступника письмово зі скаргою на порушення санітарного регламенту, вам вище скинули закон, і скарга на директора за бездіяльність", "Я дзвонила в тепломережу , сказали, що працюють як зазвичай. Це школи і садки прикривають засувки. Це все після наказу з Департаменту освіти", - пишуть користувачі в коментарях.

Проблема опалення в школах, скріншот: Facebook
Проблема опалення в школах, скріншот: Facebook

Проблема опалення в школах, скріншот: Facebook
Проблема опалення в школах, скріншот: Facebook

Нагадаємо, дідусь і веселий малюк влаштували "забіг" на візках: на цю парочку можна дивитися вічно

Як повідомляв "Знай.ua", батьки показали, як насправді виглядає нове меню в школах: реальність далека від красивих фото страв Клопотенко

Знай.ua писав, Віктор Ляшко "закрив" роти батькам, які скаржаться на несмачне нове харчування в школах: "Страждають ожирінням"