Ми якось розбирали достатньо ситуацій, в яких допомогти з благополуччям, щастям, радістю і спокоєм в сім'ї повинні були найсильніші молитви, звернені до святих в тихому домашньому куточку або в церкві.

Але зараз ми розберемо досить простий ритуал, який ніде, крім будинку, виконати неможливо - він існує, щоб вигнати злидні з домашнього вогнища.

Обвал будинку в Харкові, на Гагаріна 20
Обвал будинку в Харкові, на Гагаріна 20

Для цього потрібно знайти взуття, на викид. Це можуть бути звичайні старі тапочки. Берете їх, ставите біля порога, а поруч запалюєте свічку. Згодом потрібно з цієї свічки капнути по три краплі воску в взуття і сказати наступні замовні слова.

***

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Жебрак БІС, що в мотлох вліз, не жити тобі у мене! Воском тебе заливаю, назавжди відлякую та заклинаю:
взування бери та навічно геть йди! Хай буде так!

***

Будинок в селі
Будинок в селі

Під кінець беремо заговорений пару взуття, тушкуємо свічку і разом з нею кладемо в пакет для сміття, який потрібно відразу ж винести з дому. Головне не забути дуже важливе правило - використаний мотлох слід залишити на смітнику, піти і навіть не обертатися.

За запевненнями автора, це процедуру потрібно проводити лише тоді, коли Місяць спадна.

Нагадаємо, жорстока підстава: несамовита історія про невинного чоловіка, який провів за гратами 37 років

Як повідомляв "Знай.ua", зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом"

Знай.ua писав, в небі над Франківськом помітили прекрасне явище, дух перехоплює - "Це якийсь божий знак!"