Модель залишила роботу вчителя, щоб почати кар'єру, розміщуючи зображення та відео для дорослих в Інтернеті.

Кортні Тіллія працювала вчителем у школі для дітей з особливими потребами, перш ніж піти, щоб здійснити свою мрію стати моделлю.

Про це повідомляє видання Daily Star.

Насправді, американська красуня і раніше говорила про те, як вона опинилася в "депресії" під час навчання в докторантурі, тому вирішила піти ва-банк і зайнятися кар'єрою лайф-коуча.

Тепер у неї є обліковий запис OnlyFans, де підписники можуть заплатити, щоб побачити, як вона позує для відвертих знімків і розважається зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

І, виступаючи в подкасті, Кортні роздумувала про те, як її ранній перехід у фітнес-моделі поставив її чоловіка в незручну ситуацію з її роботодавцями.

Кортні Тиллия
Кортні Тиллія

Поки Кортні викладала, вона згадала, що почала поступово переходити на фітнес-фотографії та модельний бізнес.

"Школа була дуже специфічною, у вас повинна бути особиста сторінка, І я довгий час носила своє друге ім'я, тому мої учні не могли мене знайти. Тому в соціальних мережах я використовувала ім'я Кортні Лінн", - пояснила вона.

"Одного разу мій чоловік працював зі мною в школі, і його викликали в офіс. І адміністрація була занадто збентежена, щоб говорити зі мною про мою попу".

Прагнучи стати популярною моделлю, Кортні почала шукати підписників і лайки, створюючи свої профілі в соціальних мережах з пікантними кадрами, але в результаті її фотографії також досягли "випадкової" аудиторії — її колег по роботі.

Кортні Тиллія
Кортні Тиллія

"І ось що сталося: все, що хтось переглядав на шкільному сервері, зберігалося на шкільному сервері. Весь персонал школи переглядав мій Instagram і мої ХХХ фотографії, і вони збереглися на шкільному сервері. Тому вони не могли дивитися на мене і розповідати мені про це, тому вони викликали мого чоловіка в офіс, щоб поговорити з ним про мої соціальні медіа", - згадує вона.

Незважаючи на збентеження чоловіка, Кортні з любов'ю згадувала про це, сміючись: "Мені це здалося забавним".

І це не завадило їй стати успішною моделлю. У тому ж епізоді подкасту Кортні розповіла, що в її кращий місяць вона заробила 110 000 доларів.

Нагадаємо, що 22-річна вчителька кинула роботу, щоб заробляти 6 мільйонів гривень задоволенням себе: "Можу 15 разів за ніч".

Раніше ми повідомляли, що юну вчительку молодших класів забили під час пробіжки, сумує вся школа.