Молода вчителька початкових класів була забита до смерті під час пробіжки в популярному місці для прогулянок.

Про це повідомляє видання Daily Star.

22-річна Ешлінг Мерфі бігла уздовж берегів Гранд-Каналу в Талламорі, Ірландія, 12 січня близько 16:00, коли на неї жорстоко напали.

Повідомляється, що чоловіка зі Східної Європи у віці 40 років було заарештовано.

Дві жінки були свідками нападу і бачили, як підозрюваний зник з місця події. Незабаром після цього його затримали.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Місце вбивства Ешлінг Мерфі
Місце вбивства Ешлінг Мерфі

Суперінтендант Імонн Керлі повідомив журналістам: "Район, де стався злочин, популярний серед жителів Талламора і широко використовується в розважальних цілях. Жертва цього злочину - Ешлінг Мерфі. Ешлінг була шкільною вчителькою в Національній школі Дарроу. Зараз ми молимося разом з сім'єю Ешлінг і, звичайно ж, з її колегами-вчителями і дітьми, яких вона вчила, які сьогодні залишилися без вчителя. Відразу після розкриття цього злочину було розпочато повномасштабне розслідування вбивства".

Джерело в поліції заявило: "Чоловік перебуває під вартою, але в даний час терміново розшукуються інші люди, які бачили випадки нападу, або жертва, або підозрюваний до або після цього жахливого злочину, оскільки ми продовжуємо допитувати підозрюваного."

Директор школи Джеймс Хоган сказав: "...Персонал, батьки та студенти спустошені, і слова не можуть описати те, що ми відчуваємо. Ешлінг була людиною. Її посмішка, її сяюче світло, її особистість сяяли скрізь, куди б вона не пішла. Вона була фантастичним вчителем, діти любили її, обожнювали її. Вона була виключно талановитим спортсменом і музикантом."

На місці події несуть квіти та листівки для Ешлінг
На місці події несуть квіти та листівки для Ешлінг

Міністр юстиції Хелен Макенті написала в Твіттері: "Сьогодні я думаю про сім'ю молодої жінки, вбитої в результаті воістину шокуючого злочину, її друзів і її оточення. Всі, у кого є інформація, відгукніться. Гарда розслідує цей жахливий злочин і забезпечить справедливість. Ми розслідуємо справу, але чим більше у нас буде свідків, тим більше у нас шансів швидко розкрити цей злочин".

Нагадаємо, що учитель поставив батьків, що вказують, що він працює за їх рахунок, на місце.

Раніше ми повідомляли про вставати або не вставати: відомий педагог Віктор Громовий пояснив, від яких "маразмів" варто позбутися в школі.