Лідер сусідньої республіки Білорусь Олександр Лукашенко, який нещодавно радив протестувальникам у Казахстані стати на коліна перед правоохоронцями і попросити вибачення, цього разу сам вирішив пошукати собі привід для вибачень.

Справа в тому, що як він сам себе називає "останній диктатор Європи" Олександр Лукашенко в Мінську на врученні премії "За духовне відродження", вручив букет чоловікові без рук.

Про цей інцидент стало відомо завдяки публікації багатьох місцевих ЗМІ, а також реакції користувачів соціальних мереж і месенджерів.

Так, на церемонії Олександр Лукашенко виступив з промовою. Він сказав ,що "на фоні розпаду радянської держави до нас каламутним потоком із Заходу принесло так звані демократичні цінності, замішані на чужих ідеалах, бездуховності і низинних почуттях".

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube
Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

Під час церемонії Лукашенко на сцені вручав грамоти і квіти. У тому числі він вручив букет квітів чоловікові без рук.

Раніше повідомляли, Олександр Лукашенко разом з КДБ хотів викрасти Славу Комісаренка, а комік втік до Києва: "Поїхав не дарма".

Як повідомляв Знай.uа, стислість сестра таланту? Зеленський тягнув 20 хвилин, а Байден впорався за 38 секунд, скільки президенти вітали з Новим роком.

Знай.uа писав, ексрозвідник Гур Роман Червінський заявив, що може існувати запис розмови Лукашенка і Зеленського про "вагнерівців".