Щасливі сакральні дати для одруження в 2022: українським молодятам підказали, в який день варто пов'язати свої долі

На офіційній сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про українських молодят, які в 2021 році дали зрозуміти, що їм дуже подобається одружуватися в дзеркальні сакральні дати. Такі дні кожні 20 хвилин реєструється нова українська сім'я, але ж попереду дата-паліндром - 22 лютого 2022 року.

Молодята, скріншот: Youtube
Молодята, скріншот: Youtube

Прихильники НКВС розстріляли 15-17 літніх хлопців у різдвяному вертепі: дітей поховали, а вбивць "сховали"

Лікар акушер-гінеколог у відділі оперативної гінекології в Коломийському пологовому будинку Орест Кучерін поділився інформацією про розстріляний вертеп. Це сталося 4 січня, 70 років тому, з боку НКВС, в селі Дорогів. У різдвяному вертепі "Віфлеємська ніч" брали участь 18 підлітків 15-17 років, зібравшись у будинку на передостанню репетицію.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Різдвяний вертеп, скріншот: Youtube
Різдвяний вертеп, скріншот: Youtube

Вжарило під +50 градусів посеред січня: пекельне Сонце обрушило свій гнів на континент, людей просять сидіти вдома

У четвер, 13 січня 2022 року, в Західній Австралії, в прибережному місті Онслоу, зафіксували рекордну температуру повітря, яка досягла +50,7°C. Для цієї острівної держави - це абсолютний рекорд. Місцеві синоптики заявляють, що цьому могла посприяти відсутність гроз.

Спека в Австралії, скріншот: Youtube
Спека в Австралії, скріншот: Youtube

"Холостячка" Злата Огнєвіч розсекретила нове щастя, але їй не повірили, як і Ксенії Мішиної: "Скільки женихів... а що з Дімою?"

Рік у Злати Огнєвіч був дуже насиченим. Спочатку участь і перемога в шоу "Маска", а потім ще й "Холостячка". Часу на відпочинок у неї практично не було, так як доводилося багато зніматися. Спочатку вона розраховувала, що полетить у відпустку разом зі своїм коханим, якого зустріне на шоу "Холостячка". Однак, так не сталося.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Єлизавета II вигнала улюбленого сина з сім'ї, принц Ендрю розбив серце королеви домаганнями до дитини

Принц Ендрю був позбавлений військової приналежності і королівського патронажу зі схвалення королеви на тлі справи з сексуальним насильством Вірджинії Джуффре. Він більше не використовуватиме звернення "Його Королівська Високість" в будь-якій офіційній якості, додало королівське джерело. Йому належить цивільний суд за звинуваченнями в сексуальних домаганнях, які він категорично заперечує.

Королева Єлизавета II
Королева Єлизавета II