Батькові маленького Луї було відмовлено в посадці в таксі незважаючи на те, що у нього на шиї була видима медична картка, прикріплена до жовтого шнурка у вигляді соняшника.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Водій таксі нібито відмовився відвезти малюка в лікарню, тому що його батько не носив маску в машині.

25-річний Джозеф Робертон стверджує, що з медичної точки зору він звільнений від цього.

Чоловік і його партнер Рубі Уолш замовили таксі в фірмі DG Cars в 1:16 ранку в четвер, 6 січня, помітивши, що обличчя їх 18-місячного сина Луї Робертсона почало опухати. З його очей почав текти гній.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Їм сказали, що час очікування швидкої допомоги складе від восьми до десяти годин, і, оскільки вони не водять машину, вони замовили таксі.

Однак батькові було відмовлено в посадці в машину, оскільки на ньому не було маски.

Таксі. Фото: Number.One
Таксі. Фото: Number.One
Такси. Фото: Number.One

У чоловіка, який страждає від занепокоєння і нападів паніки, через які у нього частішає серцебиття, дійсно був ремінець для соняшника з медичною картою, але водій скасував поїздку.

Надіслали ще одну машину, але сім'я в підсумку отримала Uber, і у цього водія не було проблем зі звільненням.

Хлопчика доставили в лікарню, де йому діагностували кон'юнктивіт і прописали курс антибіотиків.

Робертсон сказав: "Я дуже здивований, що один хлопець може відмовити мені і моєму 18-місячному синові, а інший може забрати мене - я відчуваю себе пригніченим , і, на щастя, це був тільки кон'юнктивіт. Якщо хтось мені відмовляє, це змушує мене задатися питанням, кому ще відмовляють, оскільки може бути хтось ще в гіршому становищі, якому потрібна допомога".

Сім'я
Сім'я

Хоча маски для обличчя не є обов'язковими в таксі, переважна більшість компаній випустили інструкції для водіїв, які закликають їх просити пасажирів носити їх.

Уряд Великобританії також рекомендував пасажирам носити маски при оренді приватного автомобіля через закритий простір в машині.

Представник DG Cars сказав, що заброньоване таксі було відхилено, і, оскільки «водії працюють не за наймом», вони мають на це повне право.

Нагадаємо, що таксист, який підрізав швидку допомогу, моментально отримав по заслугах.