У Харкові дівчина викликала таксі, а в результаті опинилася один на один зі збоченцем в замкненому автомобілі. Про це розповіли в телеграм-спільноті «чорний список».

"Харків'янка замовила таксі в службі #Bolt, водій виявився онаністом. Техпідтримка не відповідає більше доби", - пишуть автори повідомлення.

Вони також опублікували текст листування постраждалої зі службою техпідтримки. З неї випливає, що водія звуть Володимир, він віз пасажирку з вулиці Пушкінської до вулиці Алчевських.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Це повний п**дець! Водій др**ив, поки віз мене!», - обурено пише дівчина.

У відповідь їй написали, що "передали інформацію відповідальній команді для її подальшого розгляду" і попросили "дочекатися відповіді найближчим часом".

"Спасибі! У мене шоковий стан і мені було дуже страшно. Тільки зараз розумію, що потрібно було вибігти з машини! Але в той момент була просто в заціпенінні», - скаржиться постраждала.

Через майже вісім годин після звернення вона так і не отримала відповіді.

"Ви про мене забули?", - цікавиться вона у оператора.

Пізніше вона додала, що через добу з нею так і не зв'язалися зі служби таксі Bolt.

Раніше ми писали про те, що у Києві таксист накинувся на пасажирку і викинув на асфальт: "запропонували промокод замість компенсації".

Як повідомляв Знай.uа, статки в мільярди: у катастрофі літака постраждав відомий вугільний магнат. У Росії впав і розбився літак, на борту якого знаходилися парашутисти.

Також портал Знай.uа писав, що на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було