Закінчується другий січневий тиждень нового 2022 року - свята підійшли до кінця, навіть (Старий) Новий рік, який відзначали разом з днем Василя Великого і Обрізання Господнього.
Холоди зникли після невеликого удару по непідготовленим українцям, але їм на зміну прийшов найсильніший, ураганний вітер. Ми готові ознайомити вас з прогнозом погоди на суботу, 15 число. Відомий синоптик Наталка Діденко теж трохи висловилася про те, якою буде ця субота.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

"Вітер приніс весняне тепло, хоча через його штормові пориви не дуже і тепло. У суботу вітер ще збережеться сильним - протистояння антициклону і циклону, один тисне, інший впирається. Надалі вітер слабшатиме. Невеликі опади протягом вихідних ймовірні. У суботу - всюди, крім західних областей", - пише вона.

У суботу, 15 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -2℃ ...+4℃ вдень і -3℃ ...+2℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько 0℃ ...+2℃ вдень, вночі -2℃ ...0℃.

Прогноз погоди на 15 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 15 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, щедрування, хрещення і старий Новий Рік: календар і ритуали всіх різдвяних свят з 7 по 19 січня

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", харківський "супермен" зупинив автобус голими руками, ледь не потрапив під колеса - "Жека, відійди звідти!"

Знай.ua писав, зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом"