Стало відомо про те, що фахівцям вдалося ідентифікувати залишки пари з Х'юстона, яку знайшли ще в далекому 1981 році. Примітно, що їх дитині зараз 41 рік, але його так і не знайшли.

Гарольд Дін Клоуз і Тіна Лінн Клоуз одружилися в червні 1979 року, і у них практично відразу народилася дитина. Через вже два роки, в 1981 році вони пропали, і сім'я вже втратила надію на те, що вони будуть знайдені.

Через 40 років їх тіла все ж були ідентифіковані.

Зникла пара, фото: Yahoo
Зникла пара, фото: Yahoo

Діну на той момент було 22, а тіні 18. Правда про їх зникнення була розкрита тільки в зараз, коли їх тіла не пов'язали зі справою пари, яку вбили в тому році. Хоча Тіна і Дін були знайдені, їх дитина, Холлі Марі, якій повинен виповнитися 41 рік, все ще вважається зниклою безвісти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я роками відчувала біль, задаючись питанням, де вони були. Тепер я можу тільки продовжувати молитися, щоб Бог одного разу дозволив мені побачити мою внучку", - сказала Донна Касасанта.

Зникла пара, фото: Yahoo
Зникла пара, фото: Yahoo

Поліція в той час вважала, що вони просто кудись поїхали і не сказали, адже в ті роки чоловік приєднався до релігійного культу. Пройшли роки без ідентифікації тіл і прогресу в справі Діна і Тіни про зниклих безвісти осіб.

Зникла пара, фото: Yahoo
Зникла пара, фото: Yahoo

"Я не можу перестати думати про те, що, якщо вона там, що, якщо вона не знає, що ми її шукаємо. Я не можу перестати думати про те, щоб побачити її знову" - зазначає сестра чоловіка. Вони ніколи не дізнаються правду до тих пір, поки не будуть знайдені і заарештовані винуватці вбивства.

Нагадаємо, що жива і неушкоджена: поліція знайшла "втрачену" зірку "Діамантової руки" Світлану Світличну

Раніше повідомлялося, що еа Полтавщині дівчина імітувала власне викрадення: історія нещасного кохання

Також, на Харківщині колишній міліціонер побив нинішнього поліцейського