В астрології планета Меркурій відповідає за зв'язок, комунікацію, технології, але має сумнозвісну зловісну репутацію. Адже під час її ретроградного руху все йде шкереберть.

2022 рік починається саме з цього періоду, а саме з 14 січня. До того ж в цьому році нас чекають цілих чотири цикли ретроградного Меркурія (зазвичай їх буває три за рік).

14 лютого 2022 року Меркурій почне свій ретроградний рух в знаках Козерога і Водолія і закінчить його 3 лютого. Водолія називають провидцем, провісником зодіаку, а Козерога – прикладом цілеспрямованості. Цей ретроград може принести дуже несподівані зміни на рівні держав і країн.

Овен


Ви дізнаєтеся, хто вам справжній друг, адже у вашому оточенні повно базік, пліткарів і заклятих ворогів. У цей період ви дізнаєтеся всю правду про них. Намагайся уникати сварок і тримайте себе в руках.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Гороскоп, фото gettyimages
Гороскоп, фото gettyimages

Телець


Ваші відносини на роботі зараз напружені, тому ви відчуваєте необхідність працювати краще, ніж будь-коли. У цей період не потрібно починати ніяких нових проектів. Замість цього внесіть останні штрихи в поточні справи.

Близнюки


Ретроградний Меркурій закликає вас переглянути свої переконання: політичні, духовні та філософські. Переконайтеся, що ви дійсно слухаєте інших і чуєте, що вони говорять. Крім того, очікуй масу проблем з розкладом і плануванням.

Рак


Переконайтеся, що ви сплачуєте рахунки вчасно, інакше може виникнути велика фінансова драма. Цей ретроград також підштовхує вас до перегляду близьких відносин. Якщо відчуваєте дисбаланс в розподілі сил, використовуйте ретроградний період, щоб змінити ситуацію.

Лев


У цей період вашу увагу зосереджено на відносинах з найважливішими людьми: чоловік, кращі друзі, колеги. Просто зачекайте, поки цей ретроградний період закінчиться, перш ніж робити будь-які серйозні кроки у своєму особистому житті.

Діва


Незважаючи на репутацію самого організованого знака, ваше життя зовсім не організоване. Витратьте наступні кілька тижнів на прибирання, вибудуйте більш ефективний графік і постарайся виробити здорові звички.

Терези

Ви відносно легко переживете цей ретроградний період, так як він активує найщасливішу і приємну частину твоєї натальной карти – 5-й будинок. Це дійсно прекрасний час для творчості. Так що вперед.

Гороскоп, скріншот з відео
Гороскоп, скріншот з відео

Скорпіон


Намагайтеся не переїжджати і не підписувати ніяких паперів, пов'язаних з нерухомістю, — це може привести до величезної кількості проблем. Це прекрасний період для ремонту, перестановки і поліпшення твого простору.

Стрілець


У цей ретроград як слід думайте кожен раз, перш ніж щось сказати. Уважно стежте за тим, що говорите, що пишите. Це дозволить тобі уникнути проблем.

Козоріг


Стеж за своїм банківським рахунком. Ти не розоришся, але старайся витрачати з розумом, економ, коли можеш, і все буде в порядку.

Водолій


Так як Меркурій ретроградний в твоєму знаку, ти будеш відчувати його вібрації найсильніше. Пам'ятай, що твоє слово не закон і ти не завжди можеш бути правим. Менше повчай, більше слухай, і все буде добре.

Риб


По суті повідомлення, яке зірки намагаються донести, полягає в тому, що у тебе в розпорядженні занадто багато всього. Прийшов час вибрати те, що тобі найбільше до душі.

Нагадавши, гороскоп на Січень для знаків Зодіаку: Овни, Діви і Стрільці стануть улюбленцями 2022 року, прогноз від Хаяла Алекперова

Раніше Знай писав, чнвар створений для того, щоб люди перезавантажилися, - астролог Альбіна Пономаренко

Також Знай повідомляв, як загадати бажання на Старий Новий рік 14 Січня: топ порад від зірки "Битви екстрасенсів"